Ov chipkaart 40 korting bus


ov chipkaart 40 korting bus

na elektronische registratie toegang kan verschaffen tot het openbaar vervoer. Instaptarief (borg) bewerken Het instaptarief (door sommige kaartlezers inifee genoemd, afkorting van initial fee ; niet te verwarren met opstaptarief, een ander woord voor het verderop besproken basistarief ) wordt bij het inchecken als borg van het saldo afgetrokken en afhankelijk van de daadwerkelijke ritprijs. Dit is echter niet nodig als men vervolgens alsnog in een andere bus stapt, omdat daar het basis-/opstaptarief dan niet meer van de kaart wordt afgeschreven. In de beginjaren konden alleen houders van een persoonlijke chipkaart op de OV-chipkaartenwebsite een overzicht van hun reisgegevens opvragen. Voor dit kaartje geldt 1 euro toeslag, omdat de productiekosten van een chipkaart hoger zouden zijn dan die van een papieren kaartje.ov chipkaart 40 korting bus

Het abonnement is speciaal ontwikkeld voor reizigers die regelmatig reizen over langere afstanden met bus, tram of metro.
Altijd Korting kan alleen op een persoonlijke OV -chipkaart worden geladen.

Samenreiskorting: 40 korting voor 3 medereizigers.
Korting ook geldig bij andere treinvervoerders en op Nederlandse trajecten van Intercity Berlijn.
Met OV Voordeel ontvangt u 20 korting in bus, tram en metro.

Dierenpark emmen korting 2019
Zzp kortingen belasting

Er zijn meer dan 170 abonnementen om goedkoper mee te kunnen reizen. U dient Kids Vrij apart te bestellen. Kinderen bewerken Kinderen van 4 t/m 11 jaar kunnen voordelig met de trein reizen. De anonieme OV-chipkaart is een handige kaart waarmee u eenvoudig anoniem kunt reizen op saldo met het openbaar vervoer. Bij nieuwe persoonlijke kaarten ter vervanging van een vervallen kaart met een dergelijk product is activeren helemaal niet nodig. Staat de kaartlezer in het voertuig, zoals bij kortingsbon monkey town breda de meeste bussen en trams, dan moet er steeds in en uit worden gecheckt bij het instappen en uitstappen, en dus ook bij het overstappen. Korting op een deelauto van Greenwheels en op Q-Park PR terreinen. Wordt binnen 35 minuten na het uitchecken op hetzelfde station weer ingecheckt, dan geldt dat als een overstap en als dezelfde reis. Waddeneilanden OV-chipkaart en internationaal reizen, NS International Einde papieren treinkaartje per, Er zijn ook aanbieders van ov-chipkaarten voor de zakelijke markt die het bedrijfslogo van de klant op de kaarten zetten. Hebben alle vervoerders het besluit genomen om contante betalingen bij chauffeurs te vervangen door elektronische betalingen met pinautomaten.


Sitemap