Korting trein ns


korting trein ns

hele dag onbeperkt kunt reizen vanaf 09:00 uur en een warm drankje appelflap of boterkoek kunt afhalen. Wij speuren dagelijks het web af voor de laatste kortingsacties voor stedentrips, dagjes uit, weekendjes weg en NS dagkaarten. Hiermee kunt u t/m een dag heen- en weer reizen met treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Tientallen mobiele keukens toveren de geliefde stadsparken om tot én groot sfeervol openluchtrestaurant. Er zijn soms ook kortingsacties voor dagretours. De 2-persoons NS Dagretour is verkrijgbaar voor 29 (2e klas) en 36 (1e klas). Bestellen kan via: /AHdagkaart. Dat kan altijd, ook binnen het eerste jaar. Hier kunt u genieten van het gezelligste lentefeest van het jaar, waarbij u de hele dag wordt vermaakt met workshops, optredens en gezelligheid!

korting trein ns

Hema korting sauna, Ticketveiling kortingscode december 2019,

Korting op een deelauto van Greenwheels en op Q-Park PR terreinen. Zo informeren wij onze volgers al ruim 3 jaar van de laatste OV aanbiedingen, kortingsacties en mogelijkheden voor goedkope treinkaartjes. Maandelijks treft u op deze pagina het overzicht van goedkope treinkaartjes in 2018 aan, zodat u voordelig per trein kunt reizen en een treinuitje weer aantrekkelijk wordt. Superdal Dagkaart (februari 2018 doordeweeks een dag goedkoop met de trein? Dan kunt u deze voor 7,50 aanschaffen tijdens de bestelling van Kids Vrij. Bestellen kan via: /Lentetoer, treinpakkers (maart 2018 t/m zijn er weer NS Treinpakkers verkrijgbaar. De NS Meereiskaart is te bestellen bij de Spoordeelwinkel geldig en verkrijgbaar t/m 28 februari 2018. Te verzilveren en geldig t/m Ideaal te combineren met een stedentrip binnen Nederland, een transfer naar het vliegveld of een bezoek aan familie/vrienden.

De NS heeft om het u als gebruiker van het open vervoer gemakkelijker te maken een online reisplanner beschikbaar gesteld op haar website.
Via de NS reisplanner kunt u direct zien hoeveel maal u moet overstappen en op welke tijdstippen en sporen de treinen vertrekken en aankomen.
Reis voordelig met 40 korting in de daluren, het weekend en tijdens feestdagen met het Dal Voordeel abonnement van.
Als student reis je met je studentenreisproduct meestal gratis of met 40 korting.
In de daluren mogen 3 mensen met 40 korting met je meereizen.

Zalando 10 korting student, Restaurant maastricht korting, Annadiva korting, Clarks kortingscode,


Sitemap