Goedkoop parkeren schiphol ophalen


goedkoop parkeren schiphol ophalen

in de brief stond we niemand van park gezien Algemene indruk Stiptheid Klantvriendelijkheid. Algemene indruk Stiptheid Klantvriendelijkheid 8 / 10 Boskamp We waren onze parkeerkaart kwijt geraakt maar hadden gelukkig het bewijs nog en konden we zo uitrijden. Bij opbellen was het nummer voor de hulpdesk niet te bereiken vanuut Belgi en op mijn email werd pas 2dagen later gereageerd. Algemene indruk Stiptheid Klantvriendelijkheid 8 / 10 Westerink Alles ging zonder problemen en voor je het weet sta je op Schiphol Algemene indruk Stiptheid Klantvriendelijkheid 9 / 10 Hans Somers Prima parkeergarage met uitstekende verbinding naar Schiphol. Ik zou het de volgende keer zeker weer doen! Algemene indruk Stiptheid Klantvriendelijkheid 8 / 10 daphne van Roosmalen op zich een goeie optie om goedkoop je auto neer te zetten voor als je naar schiphol gaat, zou alleen handig zijn als het inrijkaartje ook zou werken. Algemene indruk Stiptheid Klantvriendelijkheid 8 / 10 Klok Barcode op mijn telefoon paste niet in het portje dus hulp gevraagt. Gewoon mail laten zien op de bus. Al met al een zeer positieve ervaring die we iedereen kunnen aanraden! Bij het vertrek heb ik contact opgenomen met parkeerbeheer en de situatie uitgelegd. Veel goedkoper dan P3 en je auto staat lekker binnen.

Een nadeel is dat 's nachts de bus niet zo vaak rijdt als overdag en je dus kans hebt dat je wat langer moet wachten om terug te gaan naar de parkeergarage. Prijs is minder dan de helft van prijs P3 waar auto buitenstaat en het elk jaar weer zoeken was om hem terug te vinden. Echter lijkt ook de informatie op de website enigszins verouderd, er wordt gesproken over "De Park Fly parkeerkaart wordt geleverd in een insteekhoesje". Geen goedkope parkeerplaats dus achteraf Algemene indruk Stiptheid Klantvriendelijkheid 6 / 10 j van der burg De parkeerplaats was vol dus ik heb niet geparkeerd. Hier vind je P3 op Schiphol. De reparatiemannen belden voor ons de garagebeheerder en die heeft t poortje voor ons geopend.

Langer dan drie dagen op reis? Algemene indruk Stiptheid Klantvriendelijkheid 8 / 10 christjan goed wel eindje bussen Algemene indruk Stiptheid Klantvriendelijkheid 8 / 10 Roskam Wij hadden een vlucht.30. Walraven Het parkeren gaat prima. De Shuttlebus naar en van de terminal was goed geregeld en verliep erg vlot. Huijsdens prima keuze voor de reis, wel erg verlaten en ik voelde me erg onveilig Algemene indruk Stiptheid Klantvriendelijkheid 9 / 10 Segers Er ging iets mis bij het uitrijden en we zijn zeer vriendelijk en snel geholpen. Algemene indruk Stiptheid Klantvriendelijkheid 9 / 10 Vassart Gemakkelijk en zorgeloos ;-) Algemene indruk Stiptheid Klantvriendelijkheid 6 / 10 Knoppert Auto's stonden op een onverharde weg met kuilen en gaten in de modder en plassen waar wij met koffers doorheen moesten. Bus stond al klaar en binnen 10 min waren we bij de auto. Algemene indruk Stiptheid Klantvriendelijkheid 10 / 10 Frank Hermans Richting naar bus had beter aangegeven kunnen worden.


Sitemap