Euro disney korting


euro disney korting

Time: op bepaalde dagen kun je van extra tijd en magie in het Disneyland Park én het Walt Disney Studios Park genieten, wanneer je een arrangement in een Disney Hotel hebt geboekt. (1) Met uitzondering van Disney's Davy Crockett Ranch en Villages Nature Paris (2) fastpass: check bij aankomst de "Plattegrond van de Parken" om te zien voor welke attracties deze service beschikbaar. Marne-la-Vallée (0 beoordelingen) Boek een Disneyland Paris-arrangement en laat je drie dagen lang betoveren! Je ontvangt slechts én fastpass per keer. Joycezoz, 13 september 2018 Gezin Graag boeken maar er zijn geen datums beschikbaar Toon beoordeling per criterium Sfeer Prijs/kwaliteitsverhouding Personeel Faciliteiten Aanbod Ik wilde graag 3 dagen naar disneyland dus dacht een mooie actie Toen ik het binnen kreeg wilde ik meteen boeken voor een.

Ontvang nu 40 25 korting bij, disneyland, parijs via.
Restaurants: te besteden in de restaurants.
Disney, parken, geniet je van een ware betovering op je bord!

10 euro korting zalando lounge, Bebsy kortingscode, Body en fit kortingscode 2e gratis verzending, Vakantiebeurs utrecht 2019 korting,

Koop nu, beleef een magische dag in Disneyland Paris! Faciliteiten, aanbod, afgelopen zaterdag het boek binnen gekregen van de anwb met een leuke aanbieding Disney voor het gezin. Wanneer je vroeg boekt, kan je vaak profiteren van deze mooie korting. De spectaculaire en sprankelende avondshow Disney Illuminations. Gedurende de geldigheid is deze aanbieding beschikbaar in ten minste én Disney Hotel of Disney Nature Resort per aankomstdatum. Veel van onze bezoekers hebben flink mogen besparen met deze Disneyland korting. Prijs/kwaliteitverhouding is niet beoordeeld, personeel is niet beoordeeld, faciliteiten is niet beoordeeld. 2 gratis maaltijden op de twee dagen van je bezoek aan de Disney Parken als je verblijft in Villages Nature Paris: ontbijt in een van de counterservice restaurants in de Disney Parken 1 maaltijdvoucher per persoon per dag op de twee dagen van je bezoek.


Sitemap