Korting winteravonden bokrijk


korting winteravonden bokrijk

en zondags te gaan wandelen (jeugdherinneringen) en vooral de kinderen vonden de tentoonstelling van de Sixties geweldig. Haspengouw, waar acteurs je onderdompelen in het jaar 1913. Kijk voor de uitgebreide agenda op: /nl/evenementen, praktisch, het Openluchtmuseum is tijdens Winteravonden geopend van 16 uur tot 21 uur. In de schiettent mik je met vaste hand op staafjes of op de roos en je kracht testen doe je op de Kop van Jut! Parking: 5,00, ritjes op de kermisattracties: 1,50 per rit. Beoordeeld op mooi stukje toeristisch Limburg, mooi stukje toeristisch Limburg waar de laatste jaren hard aan gewerkt werd. Kinderen en jongeren van 3-18 jaar 2 1e begeleider (per 17 kinderen) gratis, begeleider met lerarenkaart (enkel op vertoon van een geldige lerarenkaart) gratis, vanaf 2e begeleider zonder lerarenkaart 10,5, bij een meerdaags bezoek, dag 2: 1,50 euro per leerling, Leerkracht/begeleider zonder lerarenkaart: 8,00. Brouwdag bkrk Bier, op 7 april, 28 april, 2 juni, 25 augustus, 15 september en 20 oktober kan je tijdens én van de bkrk Bier brouwmomenten onze bierspecialisten aan het werk zien in museumbrouwerij het Paenhuys.

Een licht- en vuurparade.
Op 7 april, 28 april, 2 juni, 25 augustus, 15 september en 20 oktober kan je tijdens én van de bkrk Bier brouwmomenten onze bierspecialisten aan het werk.
Tijdens, winteravonden gelden er specifieke tarieven, klik hier voor meer informatie.

Duthler kortingscode
Etenstijd korting

In 2017 is Bokrijk van start gegaan met een grootschalige restauratiecampagne in het Openluchtmuseum. Dan is atelier voor jou korting limburgpas de ideale oplossing! Nu ook gratis WiFi beschikbaar in het Openluchtmuseum. Toegangsprijzen, vanaf 13 jaar: 7,50, van 3 - 12 jaar: 2,00 - 3 jaar en Bokrijkabonnees: gratis. Datum van activiteit: december 2016, stel els325 een vraag over Bokrijk. Tijdens Winteravonden gelden er specifieke tarieven, klik hier voor meer informatie. Events, winteravonden vinden plaats van maandag 26 tot en met vrijdag 30 december 2016. Het begint al met een file om te parkeren, om daarna op sommige plaatsen op de koppen te lopen.

korting winteravonden bokrijk

Annie mg schmidt korting musical
Skin zoetermeer korting


Sitemap