Meereis korting ns


meereis korting ns

De persoon met het meereiskaartje moet altijd reizen samen met de betalende reiziger. Hoe kom ik aan het Meereiskaartje? De betalende reiziger reist gewoon met zijn eigen OV-chipkaart / voltarief treinkaartje. Het wegwerpkaartje kun je gebruiken op twee verschillende dagen. Je kunt dus niet een kind een volwassene laten meenemen. Let leads jeans kortingscode op: niet te combineren met actie treinkaartjes van bijvoorbeeld Kruidvat, NS Spoordeelwinkel, Actie van de Dag en dergelijke. Wanneer is de meereiskaart niet geldig?

Treinpakkers: Gratis meereiskaart t/mmeereis korting ns

55 korting vakantieparken, Duthler kortingscode,

Ook kun je deze korting restaurants belgie actie niet combineren met een actietreinkaartje. In het weekend mag je de hele dag reizen. Dankzij de treinpakkers kan dat extra voordelig. Dan kun je deze alsnog aanvragen. Koop je een voltarief treinkaartje op het station? Dan kun je in de regel van deze aanbieding gebruik maken. De tweede persoon mag in de daluren namelijk gratis mee. Het meereiskaartje is in de daluren geldig t/m 2 september 2018. Hoe werkt het Meereiskaartje praktisch? Samen op pad met de trein? Wanneer kan ik van deze aanbieding gebruik maken? Doordeweeks mag je niet inchecken tussen 6:30-9:00 uur en 16:00-18:30 uur. .

De tweede persoon mag in de daluren namelijk gratis mee. Let op: niet te combineren met actie treinkaartjes van bijvoorbeeld Kruidvat, NS, spoordeelwinkel, Actie van de Dag en dergelijke. Bij elke aankoop ontvangt u een attest van CAR pass: Dit staat garant voor een juiste kilometerstand.


Sitemap