Korting pathe eindhoven


korting pathe eindhoven

City. Dan krijg je bij Kinepolis korting op je entreebewijs, de hoogte hiervan wisselt per bioscoop. Interessante kortingscodes voor korting bij winkels die gerelateerd zijn aan Pathé oadmap75 oadmap25, vakantie, vakantie, vAL2019, wij denken dat je deze shops ook leuk vindt. Van 12 tot en met 17 jaar. Tot 60, besparen, geverifieerde deal, deze week een super Pathé aanbieding tot 60 korting, pak deal. Ook van deze winkels hebben wij alle kortingen verzameld. Korting op films in de bioscoop, de filmzomer zit er weer aan te komen en films zijn nu populairder dan ooit. Het hele jaar, behalve tijdens erkende feestdagen en de kerstvakantie. Via Pathé Thuis kan je voordelig bioscoopfilms huren of kopen en ze op je eigen tv kijken. Acties die te vergelijken zijn met de kortingscodes van Pathé.

Dan kun je op vertoon van je collegekaart of CJP-pas minimaal 15 korting krijgen. Je hebt voor deze korting geen korting scode nodig, maar krijgt de korting op vertoon van je studenten- of CJP-kaart. Je kunt ook gebruik maken van een familieticket, dan betaal je slechts 7,- per kaartje! Tickets zijn ook te bestellen via. Korting pathe bioscoop eindhoven alleen geldig op vertoon van een geldige studentenkaart, CJP-pas en legitimatiebewijs.

Veteranenpas korting bioscoop
Athleteshop nl kortingscode

Ga je met je tiener naar de bioscoop? Deal, probeer Landleven met korting van 20 deal Gratis verzending bij BookSpot deal Veel korting deze maand aanbod Bespaar tot 15 op boeken met de luisterboeken van Storytel aanbod Schrijf je nu in voor de EO nieuwsbrief deal EO Visie met 5,- korting aanbod Leuke. Hier zullen wij je tips geven over hoe je nou echt voordelig naar de bioscoop kan gaan en die nieuwe kaskraker in goede kwaliteit op een groot scherm kan kijken. Als je in de ochtend of vroege middag naar de film gaat, krijg je 2,50 korting bij Pathé. Extra's, geverifieerde kortingscode, kortingscode van Pathé goed voor gratis extra's 5umqj, pak code, gratis. Zo is een ticket extra goedkoop als je s morgens naar de film gaat. Alle kaskrakers komen weer uit en de bezoekersaantallen schieten de lucht. Bij de ticketcontrole vertoon je: Voor studenten: Een geldige studentkaart van een Nederlandse MBO-, HBO- of WO-instelling.

Khmho, pak code, gratis. Elk jaar is het vanaf april tijd voor de echte kaskrakers. Vaak betaal je een hoge prijs voor de bioscoop en weten veel mensen niet hoe je korting kan krijgen op een bioscoop kaartje. Ook de Vue bioscopen zijn landelijk vertegenwoordig en hebben uiteraard korting voor de bioscoop. Besparen, geverifieerde deal, bespaar tot 40 korting op je aankopen bij Pathé, pak deal.


Sitemap