Korting macbook pro retina display 15 inch


korting macbook pro retina display 15 inch

mee. De toetsen zijn vier keer stabieler dan bij een traditioneel schaar mechanisme, waardoor typen nog prettiger. T2-chip: Hé Siri en betere beveiliging. Neem dan gerust contact met ons op, dit kan telefonisch via of via mail. Deze behoudt het design van het 2016-model, maar voegt achter de schermen wel weer een aantal flinke verbeteringen door. Met zijn Intel Core-processors van de zevende generatie levert MacBook Pro indrukwekkende prestaties, met Turbo Boost-snelheden tot 4,1 GHz.

Zo wordt deze notebook aangestuurd door een 2,5GHz dualcore-processor (Intel Core i5) met 4GB aan werkgeheugen. Diverse modellen iPhone hebben nu een hoge korting. Wanneer je een aanbieding voor een andere iPhone zoekt, kijk dan later nog eens in de iPhone sale, of schrijf je in voor de Amac nieuwsbrief.

Open box producten zijn altijd eerst door onze technische dienst volledig gecontroleerd op een goede werking en goedgekeurd. Beide uitvoeringen van MacBook Pro met Touch Bar beschikken over vier poorten, twee aan elke kant. De luidsprekers worden direct op de systeemvoeding aangesloten waardoor meer piekversterking mogelijk. Dat is twee keer zo snel als Thunderbolt. De MacBook Pro draait uit de doos op de Oosemite, de meest recente versie Apples besturingssysteem. Beide beschikken over een prachtig Retina-display (25 pixels maar wijken onderhuids van elkaar. Dit zorgt voor mooie beelden, al is het mogelijk om afzonderlijke pixels te onderscheiden. .

Korting macbook pro retina display 15 inch
korting macbook pro retina display 15 inch


Sitemap