Ns dagretour actie kruidvat


ns dagretour actie kruidvat

In het weekend zijn er geen tijdsbeperkingen en mag je heel de dag reizen. Wel moet je per vervoerder in- en uitchecken. Je ontvangt namelijk een NS Meereiskaart bij deze actie. Kinderen, kinderen t/m 3 jaar reizen met de trein gratis. Bekijk ook: alle NS korting acties van deze week. Update: Deze actie is verlopen, maar: er zijn gelukkig nieuwe aanbiedingen! . Intercity Direct en ICE. In het weekend en op feestdagen kan je de gehele dag door gebruikmaken van de Nederlandse treinen. De reisperiode loopt van 18 juni tot en met 26 augustus.

Alle Goedkope Treinkaartjes Februari 2019: AH, Kruidvatns dagretour actie kruidvat

Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail met daarin een vouchercode-link. Deze bedragen 3,99 euro, tenzij je bestelt voor meer dan 50 euro of kiest voor afhalen in de winkel. Helaas is het aantal vestigingen tot nu toe beperkt, alhoewel ze wel groeiende zijn! Des te meer reden.m.v. Stap 2: Vul de gevraagde gegevens. Naast de treinen van NS kan je dus ook met treinen van Veolia, Syntus, Connexxion, Breng en Arriva reizen. NS Dagkaart, het gaat om een NS Dagkaart, geleverd als wegwerpkaartje. Facebook, google, de, kruidvat verkoopt tijdelijk NS treinkaartjes.

Hiermee reis je gedurende de daluren vrij door Nederland. Ook ontvang je in de bevestigingsmail een PDF-bijlage met daarin de voucher voor de Yoghurt Barn, print deze ook uit. Dan betaal je via de rode toeslagpaaltjes op het perron van de Intercity Direct 1,40 euro tijdens de daluren. NS Dal Vrij Dagkaart Kruidvat, deze NS Dagkaart van Kruidvat is enorm populair onder treinreizigers.

Kruidvat hotels aanbieding 2019, Kortingscode kruidvat fotoboek large,


Sitemap