Zuidwolde sauna kortingsbon


zuidwolde sauna kortingsbon

ontspannend verblijf in een prachtige omgeving met aandacht voor u en uw wensen. Plan nu een Woensdag-Verwen-Dag in en geniet van het voordelige tarief van 18,50! Iemand écht verrassen doet u met de cadeaubox of e-ticket van. Watch Queue, queue _count total loading. Ik moet zeggen dat wij beide best wel kritisch zijn maar op deze locatie van Thermen Holiday hebben wij weinig op aan te merken, zeker nu de stoomcabine prachtig gerenoveerd. De keuken is top, in onze ogen de beste die we ooit hebben bezocht in de sauna werld.

De hygi«ne is in het hele complex super, dit hebben we ook wel eens anders meegmaakt (andere sauna 's). Het personeel is uiterst vriendelijk en gastvrij. Adres, sauna, thermen, zuidwolde, sauna, thermen, zuidwolde. Klik hier voor meer informatie. Wij werden naar Thermen Holiday, zuidwolde getrokken met de slogan "Landelijk genieten, beleef het. This feature is not available right now. Onze webshop met sauna, beauty en wellnessproducten. Lees verder, geniet van onze seizoensarrangementen! Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag. Beleef de, sauna, thermen, zuidwolde ervaring, een ontspannend verblijf in een prachtige omgeving met aandacht voor u en uw wensen. Advertenties met betrekking tot kortingsbon sauna zuidwolde, advertenties met betrekking tot kortingsbon sauna zuidwolde, vergelijkbare zoekopdrachten korting winteravonden bokrijk voor kortingsbon sauna zuidwolde 2018.

Carien Keizer bekeken de bekeek de sauna voor Gezondheid en co in, zuidwolde. Ommerweg, zuidwolde, nederland, openingstijden, sauna, thermen, zuidwolde. Hele top in Drenthe Gereviewed door Pieter.


Sitemap