Ziggo korting op vodafone abonnement


ziggo korting op vodafone abonnement

die in de website van Ziggo is gentegreerd. Contact opnemen met deze klantendienst is elke dag mogelijk tussen 08h00 en 22h00. Red 10 GB /. Via beide kanalen deelt ze niet alleen interessante informatie, daarnaast wordt je op deze manier ook steeds op de hoogte gehouden van de meest actuele Ziggo aanbieding. Red Essential, als je Ziggo Internet korting thalys brussel met Vodafone combineert.ziggo korting op vodafone abonnement

De prijzen hieronder voor Red zijn weergegeven zonder de 5 korting per maand.
Geniet je al van Ziggo Internet en Digitale TV en combineer je dit met een mobiel abonnement van Vodafone, dan krijg je ook nog eens voordeel!
Zo ontvang je elke maand gratis extra's zoals dubbele data en op veel abonnementen ook nog eens 5 korting.

Kan ik dan ook morgen als de iPhone uitkomt een abonnement met korting nemen of mag maar 1 persoon dat. Vanaf een andere telefoonaansluiting bel je naar het nummer 0900-18.84. Onbeperkt 26,- /. Samsung Galaxy S8 De Samsung Galaxy S8 is stijlvol en maakt de prachtigste foto's.

Hiervoor gelden dan ook bepaalde, specifieke openingsuren. Bovendien spreekt het voor zich dat je via deze twee kanalen ook meteen en op een zeer efficinte manier contact kan opnemen met de medewerkers van de Ziggo klantendienst. Ook dat is natuurlijk altijd bijzonder mooi meegenomen. Onbeperkt bellen, onbeperkt SMS 6 GB looptijd: 2 jaar. Lijkt je dit ook wel wat? Het is echter ook mogelijk dat je er liever de voorkeur go for inkt kortingscode aan geeft om telefonisch contact op te nemen met de Ziggo klantenservice.ziggo korting op vodafone abonnement

Verdubbel je mobiele internetdata, krijg iedere maand 5 euro korting op je mobiele abonnement, kijk bijvoorbeeld gratis Ziggo Sport Totaal en beveilig je apparaten met de gratis Safe Online. Combineer Ziggo met Vodafone en krijg elke maand gratis extra's: Dubbele data, een extra TV-pakket naar keuze, het veilig online XL pakket en 5 korting per maand op Red. Hallo, wij hebben Ziggo en mijn partner heeft al een Vodafone abonnement (incl toestel) met korting.


Sitemap