Dierentuin rhenen prijs


dierentuin rhenen prijs

hondenleven en wil je wel eens een dierenpark van binnen zien? Kruitvat : 7,50 euro korting wanneer je 250 spaarpunten hebt. Daar komt dan nog wel 5 euro administratiekosten bij. Op indrukwekkende wijze maak je in 45 hectare park kennis met de bijzondere dieren- en plantenwereld van het grootste overdekte tropische regenwoud van Europa (Bush de rotswoestijn van Arizona/Mexico (Desert) en het tropisch koraalrif met maar liefst 8 miljoen liter water (Ocean)!

Vind hier alle websites die kortingen geven op entreeprijzen van Ouwehands dierenpark Rhenen, de hoogste korting bovenaan. Onze B B is ook als vakantie-appartement te huur. Kenmerken van Koninklijke Burgers Zoo, gezin met kinderen (0-6 Gezin met kinderen (7 -14 Jongeren (15 - 21 Senioren, Groep kinderen, Groep volwassenen, Familie (jong en oud Rolstoel vriendelijk, Dierentuinen. U kunt gebruik maken van fietsverhuur of u kunt een mooie wandeltocht maken. Koninklijke Burgers ZooGezin met kinderen (0-6)Gezin met kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)SeniorenGroep kinderenGroep volwassenenFamilie (jong en oud)Rolstoel vriendelijkDierentuinen. Vogels spotten in het Binnenveld (1 km) Grebbenberg (7km) met het prachtige natuurgebied de Blauwe Kamer aan de Rijn bij Rhenen (10 km).

Dierentuin rhenen prijs
dierentuin rhenen prijs

We bevinden ons op de Rijnsteeg 14, 6721 NP te Bennekom. Altijd de moeite waard om daar even kortingsbon thermae son te kijken. Ook kan je gebruik maken van veilingsites om nog goedkoper uit te zijn. Heideweek in de 3e week van augustus in Ede 4 en 5 Mei viering in Wageningen. Onze boerderij ligt in het groene buurtschap De Kraats van Bennekom. Burgers Zoo heeft een grote overdekte binnenspeeltuin, Burgers Avonturenland, voor regenachtige en koude dagen! Kinderen tot en met 2 jaar ontspringen de dans. Kanovaren op de Grift Veenendaal (4 km). Wel 0,50 extra voor de transactiekosten.

Dierentuin rhenen prijs
dierentuin rhenen prijs


Sitemap