Jumbo dagje uit korting


jumbo dagje uit korting

op bezig. Bij elke 10 euro aan boodschappen, ontvangen zij. Wie doen er mee, de lijst is lang, maar de volgende. Jumbo heeft een nieuwe applicatie uitgebracht om je kortingsmunten voor een dagje uit te verzilveren. Door in te loggen met je account kan je direct deze ook verzilveren en je keuze voor het dagje weg bevestigen. Jumbo kan je vervolgens tickets bestellen voor je favoriete uitje. Stap 3: Kies je, dagje, uit en het aantal munten dat je wil verzilveren. Stap 4: Betaal het resterende bedrag. Om zeker te weten dat je de beste deal te pakken hebt ga je snel naar de detailpagina per korting meubels bol.com park en bekijk je de lijst met actuele deals.

TIP : heb je zelf geen zin om te sparen of kom je niet bij de Jumbo? Dan kunnen kinderen met Kids Vrij zelfs gratis meereizen met de trein, en krijgen kinderen in de rest van het openbaar vervoer korting. Zo kun je meestal voor 19 euro een treinkaartje kopen bij Actie van de Dag of de Spoordeelwinkel. Stap 3: Kies je Dagje Uit en het aantal munten dat je wil verzilveren.

Van achtbaan tot familieshow. Alleen dan weet je zeker dat je de beste deal te pakken hebt. Stap 5: Ontvang je entreetickets, ontvang tips en kortingscode replacedirect.nl nieuws van Jumbo. Betaal geen 17,50 euro per persoon, maar 12,50 euro. Of: ga op safari en bewonder de jachtluipaarden en de leeuwenfamilie. Dat wordt nog leuker met korting. En dankzij wordt het nog leuker. In 2017 was het al 1 van de klappers op Tikata en de kans is groot dat het dat ook in 2018 wordt. Per bestelling komen er nog wel 1,50 boekingskosten bij. Geniet nu van een Dagje.jumbo dagje uit korting

T/m kun je sparen voor korting op diverse uitjes.
Actie is er weer!
T/m kun je sparen voor korting op diverse uitjes in en rondom Nederland.


Sitemap