Korting snowworld


korting snowworld

korting met de kortingscode 'wintersport-vip'. Wil je (beter) leren skin of snowboarden? Prijs/kwaliteitverhouding is niet beoordeeld, personeel is niet beoordeeld, faciliteiten is niet beoordeeld. Bekijk de actiepagina waarop de korting al direct is verwerkt. Het ledenaanbod is het gehele jaar geldig, maar is niet geldig in combinatie met andere acties. Kleding, handschoenen en helmen zijn niet bij de prijzen inbegrepen, wel de huur van materiaal (skis of snowboard, schoenen en stokken). SnowWorld LandgraafGezin met kinderen (0-6)Gezin met kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)SeniorenGroep kinderenGroep volwassenenFamilie (jong en oud). Het is -5 graden op de piste, warme kleding is aan te raden en handschoenen zijn verplicht. 50, snowWorld 2 uur skipas voor 2 personen -.50. Tickets zijn niet inwisselbaar voor een ticket voor een andere periode, contanten of anderszins inwisselbaar.

Korting snowworld
korting snowworld

Het is verplicht om handschoenen te dragen. Hierdoor krijg je met ng meer aandacht les van de professionele leraren. Kies het aantal tickets dat je in de winkel gekocht hebt. Print je ticket uit en neem mee naar SnowWorld Zoetermeer of SnowWorld Landgraaf. Je kunt slechts én keer gedurende de gehele actieperiode deelnemen aan deze actie. Of je in aanmerking komt voor de aangevraagde Card hangt af van je financile situatie.korting snowworld

Het ultieme wintersportgevoel ervaar je in SnowWorld Zoetermeer. Vier pistes tot 300 meter met. Let op: de tickets zijn alleen verkrijgbaar via deze website en niet via de anwb- winkel.


Sitemap