Mediamarkt 21 korting 2019 belgie


mediamarkt 21 korting 2019 belgie

je gemak wanneer jij dat wilt. Home mediamarkt, bTW Actie, last update:, mogelijk is er geen BTW actie in 2019 maar organiseert Media Markt een andere actie. Dat betekent dus een Dubbelop korting van maar liefst 20 Outletkorting plus 21 BTW korting. Niet het hele assortiment doet mee aan de BTW Vrije Dagen. Het kortingspercentage is altijd precies gelijk, namelijk 17,36.

Bekijk hier het volledige overzicht met de huidige promoties voor : Profiteer van minstens 10 korting bij, mediaMarkt. Als u tijdens deze promostunt iets aankoopt, ontvangt u 21 korting. Deze korting is niet geldig op het hele assortiment, maar meestal wel van toepassing op prijzige producten.

Bekijk het aanbod hier. Een overzicht van alle deelnemende en uitgesloten productgroepen en merken is samengevat op deze pagina. Tijdens de Media Markt BTW actie krijg je namelijk 21 korting waardoor je stukken minder betaalt dan normaal. Media Markt BTW Actie, de Media Markt BTW Actie, oftewel de BTW Weg Ermee dagen van de grootste elektronicaketen in Nederland is het moment om voordelig elektronica te kopen. In de winkels en online, de BTW Actie is groots opgezet en geldt voor het hele Media Markt concern in Nederland.


Sitemap