Korting kaartjes nederlands elftal hockey


korting kaartjes nederlands elftal hockey

onder 15 jaar). Het is mogelijk én extra ticket aan te vragen voor een introducé. De kleuren van de vlaggen van de deelnemende landen zijn terug te vinden in het logo en maken het vrolijk en uitnodigend. De vrije verkoop is inmiddels gestart. . Van 18 tot en met 27 augustus 2017 is het Wagener Stadion het toneel van het EK hockey.

Fonq kortingscode oktober 2019, Hellofresh kortingscode 15 euro, My jewellery korting,

In november staat de derby van de lage landen op het programma tegen Belgi (9 november in Amsterdam) gevolgd door de WK-kwalificatiewedstrijd in en tegen Luxemburg (13 dierenpark emmen korting 2019 november). Oranje ClubCardhouders krijgen 10 procent korting. Zondag 13 november 2016,.00 uur. Nederland 02-feb, australi, nederland 16-feb, verenigde Staten, nederland 24-feb, argentini. We gebruiken ze bijvoorbeeld om nieuwsberichten weer te geven die aansluiten op jouw interesses.

Online TicketshopBestel nu jouw kaarten voor de interlands van Oranje in de online ticketshop. Cookies van onszelf en van derden kunnen gebruikt worden om relevante advertenties te tonen en maken het delen van informatie via sociale media mogelijk. De komende periode spelen de Oranje-teams de volgende wedstrijden. Oranje ClubCardHeb je nog geen Oranje ClubCard?

Dealdigger kortingscode
Emirates korting
Zuidwolde sauna kortingsbon


Sitemap