Hortus haren korting


hortus haren korting

teveel betaalt! Voor kinderen zijn er diverse activiteiten, zoals een speurtocht. Maak niet dezelfde fout als 70 van het dagje uit publiek en voorkom dat je Hortus Botanicus Haren en andere kortingen mist! Daarnaast heeft Hortus botanicus Haren een Rotstuin, vol inheemse en kruidachtige planten zoals wilde akelei, grasanjer en spoorbloem. Hortus botanicus Haren is een van de oudste en grootste botanische tuinen van Nederland. Bekijk een enorm aanbod met deals voor een dagje uit. Onderstaande kortingen werkte niet meer toen wij ze voor het laatst getest hebben. In de Floriadetuin zijn allerlei gekweekte en sierlijke bloemen te bewonderen, waaronder lelies en pioenrozen. Registreer je nu voor de gratis nieuwsbrief van en krijg ook Hortus Haren korting!

Via deze unieke link profiteert u van een pas voor slechts 17,50 en krijgt u direct korting op bijna alle musea in Nederland. Foto: Hortus Botanicus Haren Reina Jager. Herfstkleuren kan fotograferen in de laatste maanden van het jaar.

Foto: Hortus Botanicus Haren. Leeftijd: 0 - 99 jaar, rolstoel vriendelijk: Ja, weergevoelig: Ja, rookbeleid: Verboden te roken. Het beschikt over paviljoens, een vijver en een waterval. Ook wanneer je even wilt mediteren of yoga wilt beoefenen is dit een uitgelezen kans. Genoeg te zien en te doen dus. Maar probeer ze gerust nog eens uit om te kijken of ze nu wel werken. Van 1 november 2018 tot van.00 tot.00 uur. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen. Sluit je dag in de tuin af met een kopje koffie in het Chinese theehuis of het restaurant en geniet van een leerzame dag voor jong en oud.


Sitemap