Samenreiskorting studenten ov 2019


samenreiskorting studenten ov 2019

aankoopbedrag niet geretourneerd bij inlevering. Ze zijn te herkennen aan het pictogram van een hand die een gestileerde roze ov-chipkaart vasthoudt; dit pictogram markeert de plaats waar men de kaart moet presenteren. Het elektronische hart bevindt zich tussen twee dunne kunststof folies. 19 Naast de abonnementen die recht geven op vrij reizen (100 korting, dergelijke abonnementen hebben vaak het woord 'Vrij' in de naam) wordt het woord abonnement tegenwoordig soms ook gebruikt voor reisproducten die recht geven op een korting van bijvoorbeeld 20, 40 of 50 (voorheen. Overgang eerste klas bewerken Met dit abonnement is het ook mogelijk om eerste klas te reizen. Er zijn ook reizigers die twijfelen of ze wel juist zijn in- of uitgecheckt en het voor de zekerheid nog eens doen. 10 Alleen op Schiermonnikoog is dit nog niet mogelijk. Op stations en haltes waar verschillende in- en uitchecksystemen naast elkaar worden gebruikt moeten reizigers dus oppassen de benodigde handeling niet bij de verkeerde lezer te verrichten.

Voor gehandicapten zijn er weer andere problemen. Om dit mogelijk te maken worden bij de betrokken station OVC-poorten open gelaten, zodat overstappende bus/treinreizigers niet verplicht worden in en uit te checken. Sommige buurtbussen en versterkingsbussen. Zijn alle poortjes op een treinstation gesloten? Dat geldt (in tegenstelling tot het tarief dat de reiziger betaalt) ook als tussentijds de spits is begonnen. Er zijn wel lokale papieren vervoerbewijzen te koop. 40 korting in de overige daluren.

Dit automatisch opladen dient apart te worden aangevraagd met een speciaal formulier dat verkrijgbaar is op stations of te downloaden is via internet en via een oplaadautomaat te wotden geactiveerd Met contant geld bij een NS-service- en verkooppunt (alleen op de grotere stations aanwezig). Abonnementen van andere vervoerders zijn niet beschikbaar. NS Flex is nu nog niet beschikbaar voor kinderen, volgend jaar gaat dat veranderen.


Sitemap