Klimbos bergen op zoom mountainbike


klimbos bergen op zoom mountainbike

april t/m oktober kunnen de knapzakjes gehuurd worden tijdens onze openingstijden. Je ziet de data waarop deze fietsmaat nog beschikbaar.klimbos bergen op zoom mountainbike

Er is overal wat te doen en je raakt niet uitgekeken op het prachtige uitzicht. Het is gelegen in een openbaar bos, wat het een extra bijzondere beleving maakt. Klimmers, wandelaars en fietsers, alles vind je daar!

Speelland beekse bergen aanbieding
Beekse bergen korting gehandicapten
Kortingscode vakantiepark de bergen wanroij

Het gebied valt op door een grote verscheidenheid in landschappen. De Natuurpoort biedt een tal van leuke activiteiten voor jong en oud. . Extra: Bij de startlocatie Stayokay is ook informatie te krijgen over de routes. De verhuur is inclusief helmen. . Theater, muziek, actief, attracties bezienswaardigheden, toon alles in Attracties bezienswaardigheden. Upgrades, om je klimuitje compleet te maken is het heel eenvoudig om een upgrade toe te voegen aan je online reservering. Het Klimbos ligt 15 km van Roosendaal en 40 km vanaf Breda. Ook is dit actieve uitje heel geschikt voor een familiedag, vrijgezellenfeest of kinderfeestjes.


Sitemap