Treinkaartjes kopen aanbieding


treinkaartjes kopen aanbieding

en met en geldig voor 1 persoon en is toegestaan in alle treinen binnen Nederland. Een NS Weekenddagretour voor 18,50, een dal dagkaart voor 19,50 en een NS dagretour voor 23,50. Voor 35,- bestelt u de Trein dagretour en wordt u met de bus bij de hoofdingang van het terrein afgezet. NS Dalvoordeeluren abonnement Het NS Dalvoordeeluren abonnement is een kortingskaart van de NS, waarmee u het hele jaar door geniet van 40 korting. Door deze tal van mogelijkheden binnen het ov is er voor iedereen wel een leuke reis te vinden.

Albert Heijn, Kruidvat, Primera, Etos, Hema en Spoordeelwinkel. Op deze site van m vind je alle goedkope treinkaartjes die vandaag in de aanbieding zijn, zodat jij geen tijd hoeft te steken in het zoeken naar treinkaartacties bij de verschillende aanbieders. Een goedkoop treinkaartje gebruik je als plaatsbewijs voor een treinreis in het openbaar vervoer. Deze kun je kopen op het NS station, maar ook online. Goedkoop treinkaartje NS Spoordeelwinkel: 19 9:30.

Gebruiken kan in de periode van t/m Ook dit keer gaat het net als bij de Blokker treinkaartjes om een chip en stempelkaart ineen. Een dag spotgoedkoop met de trein? Goedkoop naar Keulen of Düsseldorf Een dagje shoppen in Duitsland of een complete stedentrip? C1000 C1000 heeft een leuke samenwerking opgezet met. De dagkaarten zijn geldig t/m 26 augustus 2018 en verkrijgbaar in winkels en via de webshop. Hema NS dagkaart actie Een echt hema treinkaart actie. Want je kunt tegenwoordig heel veel met een treinkaartje je kunt namelijk korting ns ov chipkaart een treinreis maken naar Amsterdam maken maar er zijn ook treinreizen naar Parijs. Dus een voucher kopen in de winkel en thuis verzilveren en uitprinten.

Goedkope treinkaartjes koop je via
Goedkope, treinkaartjes, goedkoop Treinkaartje


Sitemap