Kortingsbonnen naturalis leiden


kortingsbonnen naturalis leiden

over de band tussen Nederland en Japan. Faciliteiten, aanbod, samen met de kleinkinderen naar GIF geweest, leuk opgezet en kinderen vonden heel interessant waren flinke tijd met de speurtocht bezig. MarjaHeemskerk, gezin, leuk en leerzaam. Deze codes zijn exclusief zichtbaar voor members en geven een ng hogere korting bij jouw favoriete webwinkels. Ook leuk om met het treintje door het centrum van Leiden te rijden, en evt. Aanbod is niet beoordeeld, selecteer je gezelschap - optioneel, alleen. Op dit moment is er geen ticketverkoop met anwb voordeel. Dat is met GIF! Toelichting is niet ingevuld, geef een oordeel per criterium, sfeer is niet beoordeeld.

Is een prima dagdeelvuller. De show over onderzoeksvragen werd erg leuk gedaan. FamvanTreijen, Gezin Erg leuk en interessant! Kijk op de website voor actuele Prijzen en tickets Er zijn momenteel geen tickets met ledenvoordeel verkrijgbaar. Toegangsprijzen korting voor Naturalis, in onderstaand overzicht vind je de ticketprijzen en kortingen voor toegang tot.

Freek en zijn collega-onderzoekers leren je via filmpjes meer over het nut en de noodzaak van onderzoek naar gif. Voor een museum in verbouwing is het altijd lastig om toch iets aantrekkelijks te tonen terwijl het overgrote deel gesloten. Kenmerken van Naturalis, gezin met kinderen (0-6 Gezin met kinderen (7 -14 Senioren, Groep kinderen, Groep volwassenen, Familie (jong en oud Rolstoel vriendelijk, Educatief, Musea. Klantenbeoordeling Naturalis (5 beoordelingen beoordeling plaatsen, geef je beoordeling, titel is niet ingevuld.

Maar, ook als je de basisschoolleeftijd al lang en breed gepasseerd bent is een dagje Naturalis een boeiend uitstapje. Het Naturalis is vanaf 3 september 2018 tijdelijk gesloten in verband met een grote verbouwing. Jong en oud leert dan door zelf te onderzoeken - in het museum en in de natuur. Toon beoordeling per criterium, kortingsbon kialai sfeer, prijs/kwaliteitsverhouding, personeel. In geen geval kunnen er acties en/of kortingen gestapeld worden op hetzelfde artikel. Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Bestel hier je (gratis) ticket voor GIF! Hou de, facebookpagina van het Land van anwb in de gaten voor updates over de heropening van Naturalis. Bekijk een koningscobra, de grootste gifslang ter wereld, van heel dichtbij. Freek Vonk neemt je mee in de wereld van gif.


Sitemap