Walibi tickets korting kruidvat


walibi tickets korting kruidvat

ontspannen dag genieten. De wildste achtbanen, wreedste attracties en vetste festivals. De Golden Pass heeft een iets hogere kostprijs, namelijk 89,00 euro per persoon. En nog veel meer! Stop met rondzoeken, verzamel alle kortingen van jouw favoriete webshops handelszaken op 1 plaats. Wanneer u kiest voor een Golden Pass, dan krijgt u deze toegang wel.

Geniet met het hele gezin en organiseer een dagje uit naar Walibi! Dare to get Real. Met z'n allen genieten kan ook, want er zijn verschillende familieshows.walibi tickets korting kruidvat

Kruidvat en/of Walibi Holland zijn niet aansprakelijk bij verlies of diefstal van actieticket(s).
Het actieticket mag niet worden doorverkocht of anderszins voor commercile doeleinden worden gebruikt.

Kortingscode parfum outlet
Korting 30 september 2019 panchang
Jan linders korting is leuk rivella
Korting shoesme schoenen

Sorry, je moet lid van TagCity zijn om deze actie uit te voeren. Met de Walibi Pass kunt u namelijk voor 59,00 euro het gehele jaar door naar dit spectaculaire pretpark. Om een dagje met het hele gezin iets leuks te doen kun je kiezen voor Walibi! U krijgt onbeperkt toegang tot Walibi Belgi en de leuke attracties in dit park. Walibi Belgium is een pretpark waar je met het hele gezin plezier kunt maken. Log je hieronder in en geniet van al deze voordelen: Enkel op TagCity, toegang tot te printen kortingsbonnen exclusieve promoties. Wij zorgen dat je de beste deals niet mist.

Tickets, walibi, holland, kruidvat Walibi kortingscode: 30 13 korting in januari 2019


Sitemap