Ns korting abonnement student


ns korting abonnement student

kortingsbon sailspecials wat algemene informatie over je studentenreisproduct. Tickets vanaf Amsterdam en Schiphol zijn ook geldig in de Intercity direct, er is dan geen toeslag nodig. Zelfs met 20 reizen in de spits per maand is dit alsnog voordeliger dan 399 euro per maand. Buitenland, wil je studeren in het buitenland? Je kunt ook kiezen voor 52 korting op een ander NS-jaarabonnement (m.u.v. Dan kun je niet langer gratis met je Studentenreisproduct reizen.

Het gaat ons tussen de 399 en 450 euro per maand kosten. Zo werkt het, bestel met een speciale actiecode na het stopzetten van je Studentenreisproduct. Studentenreisproduct, het is natuurlijk ook heel goed mogelijk dat je recht hebt op het Studentenreisproduct. Aanbod afgestudeerden, krijg een jaar lang 40 korting in de daluren cadeau. Als uw zoon voor een groot deel van zijn reizen in de daluren kan inchecken (voor 6:35, tussen 8:55 en 16:05 en na 18:25 dan kan een dalurenabonnement voordelig zijn. Tickets zijn in juli en augustus de hele dag geldig, dus ook voor.00 uur. Mijn zoon woont in Amsterdam en gaat in Rotterdam aan een MBO studeren.ns korting abonnement student

NS reist, maar we geven je ook wat algemene informatie over. U bent hier: Home OV-chipkaart abonnementen. NS abonnementen, nS Studenten, abonnementen, nS Studenten, abonnementen Hier vindt. Beste antwoord door Laura.


Sitemap