Kortingscode centerparcs zwangerschapspagina


kortingscode centerparcs zwangerschapspagina

aan boord van de Djengu River voor een spetterende vaartocht. Bezoek nu deze Limburgse attractie met korting. Niet alleen de baan is lekker bochtig, maar ook de karretjes draaien. Hierbinnen staan leuke kinderattracties, zoals draaiende theekopjes, een zweefmolen, schommelend piratenschip en een doolhof. Genoeg te beleven dus, in dit gezellige familiepretpark! Geen overbodige luxe, want deze achtbaan kortingscode moz-art heeft een topsnelheid van 75 kilometer per uur. Dwervelwind staat in de Magische Vallei, het sprookjesachtige buitengedeelte van het park, vol verrassingen. Extra verlof voor kersverse vaders: gaan jullie hier gebruik van maken?

In deze authentieke bobsleebaan bepaal je zelf de snelheid door de hendel in te drukken of juist los te laten. Dit gedeelte van het park is het hele jaar door geopend.

In de hal daarnaast vind je de Magic Forest. Een ritje dat je niet snel vergeet! De Magische Vallei van het park heeft zeven leuke attracties en een betoverende fonteinenshow. Tovert ook met kortingsacties, waardoor je een magistraal dagje uit beleefd voor een schappelijke korting ns ov chipkaart aanbieding. Zij vonden Troy niet alleen de grootste, maar ook een van de beste houten achtbanen van Europa. Dit gebied is overdekt, zo kun je ook met regen in de achtbaan!


Sitemap