Nmbs kortingskaarten gezinsbond


nmbs kortingskaarten gezinsbond

voor wie ouder is dan 12 jaar. Als de ouders niet in dezelfde gemeente verblijven, kan het soms nodig zijn twee verschillende aanvragen (én per gemeentebestuur) te laten invullen. Als er geen gerechtelijke uitspraak of een notarile akte over het co-ouderschap van de kinderen is, gaat nmbs ervan uit dat de kinderen toevertrouwd zijn aan de ouder bij wie ze verblijven. Met de Berlin Pass krijgt u toegang tot 45 musea, 10 attracties, kunstgalerijen, historische gebouwen en ontvangt u een gratis Berlijn reisgids! Het uittreksel uit de bevolkingsregisters moet opgemaakt worden hetzij door een bevoegd Belgisch ambtenaar ter plaatse (consulair agent, militaire overheid voor militairen in het buitenland, Federale Overheidsdienst Buitenlandse Zaken, Ontwikkelingssamenwerking en Buitenlandse Handel hetzij door de gemeentelijke overheid van de verblijfplaats. Berlijn, museumsinsel Kaart, bezoek 5 topmusea op het museumeiland voor de prijs van én!

Nmbs kortingskaarten gezinsbond
nmbs kortingskaarten gezinsbond

Efteling kortingskaarten hema, Rondvaart amsterdam 50 kortingskaarten, Toverland halloween 2019 kortingskaarten, Gezinsbond korting speelgoedmuseum,

Het gaat om een volendam marken express korting automatische hernieuwing tegen betaling van het maakloon, de aanvrager moet dus niet opnieuw het bewijs leveren dat hij de uitgiftevoorwaarden vervult. Je bent je kaart verloren? Die kaarten zijn maximum 5 jaar geldig. De moederkaart wordt om de 10 jaar vernieuwd (tegen betaling van een maakloon het valideringsbiljet om de 5 jaar maximum (code 040 : unieke uiterlijke geldigheidsdata,.). Kinderen tussen de 12 en 18 (die deel uitmaken van een familie met minimum 3 eigen kinderen deze kaarten moeten niet hernieuwd worden.

Nmbs kortingskaarten gezinsbond
nmbs kortingskaarten gezinsbond

Aqua zoo kortingskaarten, Korting filmtickets gezinsbond, Gezinsbond korting musical 40-45,


Sitemap