Badewelt euskirchen korting


badewelt euskirchen korting

en verwennerij. In the Vitaltherme stylish, creative and exceptional sauna worlds have set new sauna standards. In het mineraalbad met verschillende zweefbassins kun je ontspannen drijven en in de ruime tuin kun je aan het meer genieten van een rustgevende omgeving. In de Thermen Badewelt, euskirchen wordt uw verblijf tot een belevenis vol ontspanning, rust en welbehagen. Laat u door de aroma's, de weldadige warmte, de klanken en de kracht van het water verwennen. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. En laat je aangenaam verrassen door de bijzondere Aronskelk douche. Het is heerlijk ontspannen in Thermenwelt. Aanbieding Thermen Badewelt, euskirchen, boek nu deze mooie aanbieding voor een verblijf voor 1 of 2 nachten in het 4 sterren Mercure Hotel Bonn Hardtberg inclusief toegang tot Thermen Badewelt, euskirchen. Neem een hotel in de buurt en geniet van de steden, omgeving en natuurlijk het zwembad met sauna.badewelt euskirchen korting

Thermen Badewelt Euskirchen ligt vlakbij grote Duitse steden als Keulen, Düsseldorf en Bonn.
Neem een hotel in de buurt en geniet van de steden, omgeving en natuurlijk het zwembad met sauna.
Het ligt vlak over de grens en is goed te bereiken met de auto.
The Thermen Badewelt Euskirchen.
Immerse into the holiday paradise under palm trees!

Experience the Palmenparadies and the Vitaltherme Sauna, your wellness oasis of the extra class. We provide for your recreation, relaxation and a paradisiacal time out from the stresses of everyday life. Thermen Badewelt Euskirchen bevind zich net over de grens van Nederland. Het zwemparadijs is dus gemakkelijk bereikbaar.

Thermen Badewelt, euskirchen, adres: Thermenallee 1 53879, euskirchen, noordrijn-Westfalen, duitsland, telefoon. In de Vitaltherme zorgen stijlvolle, creatieve en bijzondere saunawerelden voor nieuwe saunamaatstaven. Pak deze deal *disclaimer, de genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de genoemde reisdatum, opop! In de verschillende wellness-voorzieningen, worden ook wellness- en beauty behandelingen geboden. Palmenparadijs, het Palmen paradijs is ingericht op comfort en ontspanning. Vakantieparadijs onder de palmen net over de grens. Om de vakantiedag onder palmbomen nog unieker te maken, organiseren wij regelmatig bijzondere themadagen, acties en evenementen met ryanair kortingsacties showprogramma. Tussen de saunagangen door maak je gebruik van de rustruimtes of haal je een drankje bij de poolbar.

Badewelt euskirchen korting
badewelt euskirchen korting


Sitemap