Ns korting studenten afgestudeerd


ns korting studenten afgestudeerd

kun je via de site van NS een gratis Dal Voordeel abonnement bestellen. Je moet daarbij het nummer van je OV-studentenkaart invullen en een digitale pasfoto uploaden. Als net afgestudeerde krijg je deze dus gratis. Als je gebruik wilt maken van dit mooie aanbod, bestel dan een abonnement met de speciale actiecode. Aanbod afgestudeerden, ga je studeren? Aanbod afgestudeerden, krijg een jaar lang 40 korting in de daluren cadeau. Ik ben student, alles over je studentenreisproduct. Of naar het buitenland reizen?

Aanbod afgestudeerden Studentenns korting studenten afgestudeerd

Korting bol september, Kortingscode zalando belgie april, Kortingscode alpine oordopjes, Ouwehands dierenpark kortingscode,

Hoe bestel ik de kortingskaart? Als je klaar bent met studeren, moet je als ex-student je studentenreisproduct beindigen. Vul dan op de pagina Controleren in het actiecodeveld het woord zakelijk in, direct aangevuld met de 16 cijfers van jouw OV-chipkaart, bijvoorbeeld: zakelijk. Daarmee doet de NS aan klantbinding. Dan staat alles bij elkaar! Je hoeft hier niets voor te doen behalve hem snel aanvragen! Vul op de pagina 'Controleren' in het actiecodeveld het woord 'zakelijk' in, direct aangevuld met de 16 cijfers van jouw OV-chipkaart, bijv: zakelijk.

Dal Voordeel voor afgestudeerde bestellen Studentenns korting studenten afgestudeerd


Sitemap