Hoe, veiliger ooglaseren de kwaliteit van je leven verbetert en je geld kan besparen, helemaal nu!

Wakker worden en direct in staat zijn om scherp te zien lijkt een verre droom voor miljoenen bijziende mensen. Mensen, die naar hun bril of contact lenzen reiken op het moment dat het alarm klokje afgaat. Een bril kent vele ongemakken, ook bijvoorbeeld bij sport. Maar ook lenzen kunnen ongemakkelijk of irritant zijn: je moet ze elke dag inzetten en uithalen, ze kunnen vuil worden, ze kunnen zoek raken  en de ogen kunnen gaan irriteren of zelfs gaan infecteren. Met  een ooglasercorrectie of ooglaserbehandeling kun je je voor altijd bevrijden van bril en contactlenzen. Hierbij wordt een laserapparaat gebruikt om het hoornvlies aan te passen qua vorm en focus punt om daarmee het zicht te verbeteren.

En ondanks dat een ooglaser behandeling zeker niet gratis is, kan het  economisch gezien veel voordeliger zijn dan je denkt.

Reken maar even mee
Om wat meer inzicht te geven hoe een en ander zich met elkaar vergelijkt, hebben we een voorbeeld uitgewerkt voor een brildrager en een contactlenzendrager.

Voorbeeld brildrager:
U draagt een bril en net als de meeste brildragers schaft u zich eens in de 3 jaar een nieuwe bril aan. De kosten van een nieuwe bril bedragen gemiddeld ca. € 350,-. Stel u doet dit 30 jaar lang, dus om de 3 jaar een nieuwe bril. Dat betekent dat u dan minimaal € 3500,- aan brilkosten kwijt bent. Als u ook een zonnebril op sterkte draagt kan dit bedrag alleen maar oplopen. Een hele goede ooglaserbehandeling heb je momenteel al voor € 2000,– voor beide ogen. Dan spaart u dus minimaal € 1.500,-. uit en dan kijkt u alleen nog maar naar de voordelen vanuit economisch standpunt.

Voorbeeld lenzendrager:
U draagt contactlenzen, deze kosten hiervan zijn gemiddeld € 30,- per maand. Stel u doet dit 30 jaar lang, dan bent u totaal dus € 10.800,-. kwijt.  Als u ook een zonnebril op sterkte draagt kan dit bedrag alleen maar oplopen. Een hele goede ooglaserbehandeling heb je momenteel al voor € 2000,– voor beide ogen. Dan spaart u dus minimaal € 8.800,-. uit en ook hier kijkt u alleen nog maar naar de voordelen vanuit economisch standpunt.

Natuurlijk  zijn dit groffe berekeningen. Ze dienen in de eerste plaats om u aan het denken te zetten. Ze zullen voor iedereen wat kunnen verschillen. Hoe jonger u ermee begint hoe meer u er op termijn mee besparen kunt.

Conclusie ooglaseren versus een bril / contactlenzen
Ooglaserbehandelingen zijn tegenwoordig veilig bewezen. Uw angst voor een ooglaserbehandeling kunt u laten varen. Wij adviseren echter wel te gaan voor de methodes zonder oogflapje, die bieden de meeste duurzaamheid en de minste kans op complicaties.

Een ooglaserbehandeling geeft een blijvend resultaat, geeft u een fantastisch gevoel van gemak, vrijheid en flexibiliteit en kan u ontdoen van vele andere nadelen. Het kan uw leven een stuk aangenamer maken. Maar bovendien kan het u vele duizenden Euro’s besparen.

Vind de beste ooglaser deal
Net als de meeste oogklinieken kan je bij EyeCare een gratis consult krijgen. Gaat u verder dan krijgt u een ongeveer 2 uur durend oogonderzoek, waarbij de oogarts u definitief kan mededelen of u geschikt bent voor een ooglaserbehandeling of niet. En als dat zo is, welke ooglaserbehandeling het beste bij u past, ook gezien uw beroep, hobby’s en andere leefgewoonten.Bij EyeCare Ooglaseren wordt u niets in rekening gebracht voor het uitgebreide oogonderzoek, als blijkt dat u niet geschikt bent voor ooglaseren. Bij behandeling bij EyeCare Ooglaseren worden de kosten afgetrokken van de ooglaserbehandelingskosten.

Onze prijzen zijn inclusief alle controles en nazorg.

Speciale aanbiedingen
Speciale acties zijn meestal erg interessant. Zo heeft EyeCare regelmatig acties lopen waar u van kunt profiteren. Kijk hier voor onze huidige ooglaser acties.

Leningen en financieringen
Als u niet de benodigde investering klaar heeft liggen, zou u misschien geld moeten lenen om de kosten van een ooglaserbehandeling te kunnen spreiden. Het goede nieuws is dat de meeste grote klinieken goedkope geldleningen aanbieden. Ook EyeCare Ooglaseren biedt dit soort mogelijkheden.

De risico’s bij ooglaseren
Alle chirurgische ingrepen gaan gepaard met een zeker risico en met ooglasercorrecties is dit logischerwijs ook het geval. Sommige ooglaserbehandelingen blinken uit in ultraveiligheid met de minste kans op complicaties en ook nog de beste zichtresultaten. Dit heeft alles te maken met een combinatie van ooglasermethode en de geavanceerde laserapparatuur die gebruikt wordt bij de ooglaserbehandeling. En uiteraard de expertise van de oogartsen en het andere personeel.
Omdat EyeCare Ooglaseren alleen de meest veilige methodes toepast in combinatie met de VISX Star S4™ IR Laser met CustomVue™ en irisregistratie, wordt u inderdaad ultra- veiligheid geboden met de minste kans op complicaties en ook nog de beste zichtresultaten.
EyeCare Ooglaseren biedt u dan ook excellente oplossingen voor ooglaseren tegen een hele redelijke prijs. Zeker nu met de zomeractieprijzen ooglaseren erbij. Momenteel is de veiligste en meest populaire oogbehandeling Epi-LASIK met CustomVue Wavefront.
 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>