Ooglaseren opent nieuwe
perspectieven

eye-surgery-mockup01-inner

Nacontroles ooglaseren

Ooglaseren is één van de meest uitgevoerde medische behandelingen die niet altijd noodzakelijk is. Ooglaseren wordt door zowel nationale als internationale gezondheidsorganisaties als veilig beoordeeld. Dankzij onze zeer professionele oogartsen, onze veilige ooglasermethodes en hoogwaardige state-of-the-art laserapparatuur is de kans op complicaties gemiddeld minder dan 1%.

Het belang van nacontroles

EyeCare Ooglaseren verzorgt minimaal 5 nacontroles. Mocht er sprake zijn van een complicatie dan zijn we er graag zo snel mogelijk bij om dit direct te kunnen verhelpen. Deze nacontroles zijn gratis en inbegrepen bij uw behandeling.

De eerste nacontrole is telefonisch en vindt plaats op de dag na uw ooglaserbehandeling. Na 5 dagen wordt de bandagelens, waardoorheen u gewoon kunt zien, verwijderd. Na een maand, na 6 maanden en na een jaar staan ook nog extra nazorgcontroles voor de gezondheid van uw ogen ingepland. Met deze controles waarborgen wij de kwaliteit van de ooglaserbehandeling. De nacontroleonderzoeken vinden plaats in dezelfde kliniek van EyeCare waar u behandeld bent.

Boek hier een gratis consult / Indicatief onderzoek