Ooglaseren opent nieuwe
perspectieven

eye-surgery-mockup01-inner

De oogkliniek van EyeCare Ooglaseren

EyeCare Ooglaseren maakt gebruik van een ultramoderne kliniek. Deze oogkliniek is voorzien van een state-of-the-art operatiekamer die voldoet aan de strengste eisen om professionele ooglaserbehandelingen van het allerhoogste niveau te kunnen uitvoeren. En meer.

Ons personeel is goed opgeleid en getraind in het vakkundig omgaan met de zeer specialistische ooglaserapparatuur.

Onze oogartsen zijn gecertificeerde refractiespecialisten en ondermeer BIG- en NOG-geregistreerd

Onze behandelnormen voldoen aan de hoogste standaards, wat ook inhoudt dat ons ondersteunend personeel is opgeleid en getraind om adequaat service te leveren en klantgericht te kunnen optreden.

Onze kliniek maakt gebruik van de beste laserapparatuur die op de markt aanwezig is: de VISX Star S4. Deze ooglaser van de nieuwste generatie is ongeëvenaard en combineert snelheid met sublieme precisie.

Ook onze behandelmethodes blinken uit in veiligheid en mogelijkheden (CustomVue Wavefront, lensimplantaties en leesbrilcorrecties).

 

 

 

===================================================================================

Al een tijdje wilde ik van mijn lenzen af. Veel te lastig met uitgaan en vakantie. Maar ik ben nog maar 23 jaar en moet wel de rest van mijn leven met mijn ogen doen. Dus wilde ik per se de beste kliniek met gerenommeerde oogartsen. Na lang rondvragen en websites checken vond ik EyeCare Ooglaseren. Zij konden me de kwaliteit en betrouwbaarheid bieden waar ik naar op zoek was. Het geld dat ik verdiende met mijn bijbaan heb ik geïnvesteerd in mijn ooglaserbehandeling. Ik zie nu superscherp, heb nooit last van droge ogen en ben af van het gezeur met lenzen. Geen dag spijt gehad!

Laurens W.   student