Ooglaseren opent nieuwe
perspectieven

eye-surgery-mockup01-inner

Onze ooglaserapparatuur

“Nasa approved technology”
Uw ooglaserbehandeling wordt uitgevoerd met de VISX Star S4™ Excimer Ooglaser. Deze apparatuur is zeer veilig en wordt zelfs door de NASA voor haar astronauten gebruikt.

VISX_Star_S4_excimer_ooglaser___EyeCare_Ooglaseren
De VISX Star S4 IR Laser met CustomVue™ en irisregistratie

Er bestaan vele soorten en merken lasers voor ooglasercorrectie, de zogenaamde excimer-lasers.

 

 

Waarom heeft EyeCare Ooglaseren gekozen voor de VISX StarS4 IR laser?

VISX is de uitvinder van de excimer-laser en houdt zich voornamelijk bezig met het optimaliseren van de bestaande apparatuur en het ontwikkelen van steeds geavanceerdere, nieuwe technieken. De Amerikaanse fabrikant VISX is nog altijd marktleider op het gebied van excimer-lasers, en komt vaak als eerste met nieuwe ontwikkelingen en patenten op de markt.

Oogartsen prefereren VISX Star™

De VISX Star™ S4 wordt door 80% van de oogartsen in de VS geprefereerd. In Nederland maken een aantal bekende ooglaserklinieken ook gebruik van de VISX Star™ S4, echter hanteren zij een prijsstelling die vele malen hoger is dan die van EyeCareOoglaseren. Amerikaanse jachtvliegers die veeleisend zijn als het om hun ogen gaat, kiezen er voor om hun ooglaserbehandeling uit te laten voeren met de VISX Star™ S4.

De Variable Spot Scanning – techniek

Als enige excimer-laser kan de laserstraal van de VISX Star™ S4 IR laser tijdens de behandeling variëren in formaat om de verschillende maten van afwijkingen te kunnen behandelen. Dit zorgt voor een gladdere afvlakking van het hoornvliesweefsel. Dit gladde oppervlakte is een betere basis om te behandelen waardoor er betere resultaten worden bereikt en het herstelproces sneller verloopt. De laserstraal bespaart tot wel 40% hoornvliesweefsel dan andere excimer-lasers, waardoor correctie van hogere sterktes op een veilige en verantwoorde manier mogelijk is.

De VISX Star S4 IR laser beschikt over een ingebouwde irisregistratie

Tijdens het vooronderzoek wordt er zittend een digitale opname van de bij iedereen unieke iris gemaakt. Dit is belangrijk, omdat de behandeling liggend wordt uitgevoerd en daardoor de ligging van het oog iets verandert. Door de irisregistratie zal de laser echter zorgen dat de laserpulsen het hoornvlies zullen behandelen daar waar het exact nodig is. Bovendien zal de laser niet werken wanneer de iris niet herkend wordt. Aangezien de iris net zo uniek is als een vingerafdruk, kan het niet gebeuren dat een cliënt met `verkeerde` gegevens behandeld wordt.

Onze laser wordt regelmatig nagelopen en gecontroleerd

Hiervoor is een onderhoudscontract met VISX afgesloten.

De voordelen van de VISX Star S4 ooglaser:

  • De VISX Star™ S4 Excimer-laser is de enige ooglaser die tijdens de behandeling kan variëren in formaat om de verschillende maten en eventuele oneffenheden te kunnen behandelen. Hierdoor wordt uw oog veel preciezer behandeld dan met veel andere ooglasers.
  • Door zijn precisie kan de VISX Star™ S4 verfijnder behandelen dan andere ooglaserapparatuur en is de kwaliteit van uw zicht dus beter.
  • Andere ooglaserapparatuur bevat vaak een risico voor nachtblindheid, terwijl de VISX Star™ S4 juist gebruikt wordt om nachtblindheid te behandelen.
  • Met laserstraal van de VISX Star™ S4 wordt er wel tot 40% hoornvliesweefsel bespaart waardoor correcties van hogere sterktes op een veilige en verantwoorde manier mogelijk is.
  • De VISX Star™ S4 heeft een ingebouwde diktemeter van het hoornvlies. Al tijdens, en niet pas na het ooglaseren, kan de oogarts bepalen wanneer het gewenste resultaat bereikt is.
  • De VISX Star™ S4 biedt de mogelijkheid tot een additionele CustomVue Wavefront behandeling: een ‘fingerprint’ methode specifiek afgestemd op uw ogen, waardoor het beste zichtresultaat wordt behaald.
  • De VISX Star™ S4 beschikt over de PerfectPulse technologie (totale controle en sturing tijdens de gehele behandeling) en Eye Tracking technologie, waarbij zelfs de snelste en kleinste oogbewegingen worden geregistreerd.

Mocht u geïnteresseerd zijn, tijdelijk bieden wij de nazomeractie aan waarbij u vanaf € 575,- per oog behandeld kan worden. Tijdens deze actie heeft u naast de veiligste behandeling ook nog een ongekende prijsstelling.

Ik ben geïnteresseerd in de nazomeractie