Ooglaseren opent nieuwe
perspectieven

eye-surgery-mockup01-inner

Ooglaseren opent nieuwe perspectieven

Bent u op zoek naar een veilige manier om zonder uw bril of lenzen toch scherp te kunnen blijven zien?
Ooglaseren is al jaren de optimale oplossing bij verziendheid, bijziendheid en astigmatisme (cilindrische afwijking). De nieuwste ooglasertechnieken maken steeds meer mogelijk. Zonder rekening te houden met een eventuele cilindrische afwijking kunnen we ooglasercorrecties doen voor oogsterkten tussen -11 en +6.

Kies veilig en het beste voor je ogen : kies voor EyeCare Ooglaseren

EyeCare Ooglaseren wil u een beter inzicht geven in veilig ooglaseren en welke behandelingsmethode het meest geschikt voor u is. Wij helpen u graag bij het nemen van de juiste keuzes, want je ogen zijn een kostbaar bezit. Met ooglaseren kun je je geen fouten permitteren en de zorg moet daarom méér dan uitstekend zijn. Bij ons bent u in goede handen.

Heldere informatie

Sommige websites brengen verwarrende informatie en schermen met moeilijke kreten. Er zijn er zelfs bij die pure misleidende informatie verstrekken en dat is heel kwalijk! EyeCare Ooglaseren zet voor u alle noodzakelijke informatie helder en in begrijpelijke termen op een rijtje. Ook informeren wij u over de voordelen en nadelen van de verschillende ooglasermethoden. Met deze overzichtelijke informatie hopen wij u optimaal te informeren, zodat u beslagen ten ijs komt bij het nemen van uw beslissingen. Een ding echter is zeker, bij EyeCare Ooglaseren bent u in zeer goede handen. Onze ervaren oogartsen zijn BIG-geregistreerd en aangesloten bij het Nederlands Genootschap van Refractie Chirurgen. Voor meer achtergrondinformatie over wat een ooglaserbehandeling in houdt  volgt u deze link.

Ons paradepaardje: de VISX Star S4 Excimer ooglaser

Alle ooglaserbehandelingen worden uitgevoerd met onze VISX Star S4 Excimer ooglaser. Dat is het paradepaardje onder de meest geavanceerde ooglaserapparatuur. Deze VISX Star S4 Excimer is de onbetwiste marktleider op het gebied van excimer-lasers en levert de grootste precisie op en de uitgebreidste mogelijkheden. Veel ooglaserklinieken werken nog met apparatuur die zijn laserstralen richt op een klein oppervlak in het oog.

Meest populair: EPI-Lasik

Steeds vaker kiezen mensen voor EyeCare Ooglaseren en onze veilige en succesvolle ooglaserbehandeling EPI-Lasik. Logisch, want deze methode biedt een uniek voordeel dat andere behandelingen niet kunnen bieden. EPI-Lasik creëert namelijk de meest veilige eindsituatie voor uw ogen.  Lees ook Ooglaseren met of zonder oogflapje?

Voor meer informatie over Epi-Lasik volgt u de link. Daar leest u ook dat u kunt kiezen voor de combinatie met onze CustomVue™ Wavefront Scan. Met Epi-LASIK komt u bovendien eerder in aanmerking voor ooglaseren, omdat deze methode ook geschikt is voor grotere pupillen, dunner hoornvlies en grotere afwijkingen. Om zekerheid te geven dient u bij ons een oogonderzoek te laten doen.

3 Dimensionale oogmeting Wavefrontscan EyeCare Ooglaseren
De Wavefront computer creëert een 3 dimensionale kaart van het visuele oogsysteem.

CustomVue™ Wavefront Scan

De CustomVue Wavefront is een gepersonaliseerde ooglaserbehandeling voor een optimaal zichtresultaat. Bij deze behandeling wordt rekening gehouden met de specifieke kenmerken van uw oog. Met de gegevens verzameld uit de gedetailleerde scan, wordt een behandelplan gemaakt waarbij rekening wordt gehouden met uw specifieke imperfecties in uw oog.

Wat is het verschil met de ‘gewone’ Epi-Lasik behandeling?

De Epi-Lasik methode is een veilige methode met zeer goede resultaten. Echter wordt de gepersonaliseerde CustomVue Wavefront  toch vaak geadviseerd. Dit is omdat de aanvullende CustomVue Wavefront bij de meeste patiënten een beter zichtresultaat zal geven dan  een behandeling van Epi-Lasik zonder CustomVue Wavefront.
Bij de Epi-Lasik methode wordt alleen de oogsterkte gecorrigeerd. Met de CustomVue Wavefront behandeling wordt niet alleen uw oogsterkte gecorrigeerd maar worden ook alle andere kleine imperfecties aangepakt waardoor u een optimaal zichtresultaat krijgt. U moet dan denken aan beter nachtzicht en beter contrastzicht.
Naast het bereiken van het beste resultaat kan de CustomVue Wavefront ook gebruikt worden bij relatief grote pupillen, drogere ogen en grotere oogafwijkingen. Tevens kan door deze behandeling nachtblindheid geheel verdwijnen of voorkomen worden.

Maak een afspraak voor een ooglaser vooronderzoek

Niet iedereen geschikt voor ooglaseren: Implantlenzen  kunnen uitkomst bieden.

EyeCare Ooglaseren biedt u een compleet pakket behandelingen wanneer u niet scherp ziet zonder bril of lenzen. Naast een selectie uit de meest populaire en veilige ooglasermethodes en de Advanced CustomVue™ Wavefront, kunt u bij EyeCare ook terecht voor lensimplantaties en leesbrilcorrecties. Lensimplantatie is een prachtige oplossing bij hoge en wat ingewikkelder afwijkingen. Niet iedereen komt echter in aanmerking voor implantlenzen. Maak hier een afspraak voor een vooronderzoek en u weet waar u aan toe bent.

  • EyeCare Ooglaseren werkt met ervaren BIG-geregistreerde oogartsen
  • onze oogartsen zijn aangesloten bij het Nederlands Genootschap van Refractie Chirurgen.
  • u kunt bij ons terecht voor de meest veilige en betrouwbare ooglaserbehandelingen.
  • wij beschikken over ultramoderne apparatuur: de VISX Star S4 Excimer ooglaser.
  • u krijgt een op maat gesneden behandeling dankzij onze CustomVue™ Wavefront Scan
  • bij ons krijgt u de beste behandeling tegen een goede prijs.
  • bij ons staan zorg, kwaliteit en resultaat voorop.
  • ook onze voor- en nazorg scoren hoog.

Kortom: EyeCare Ooglaseren levert een totaalpakket van methodes, ervaren gecertificeerde refractie specialisten, goede resultaten, beste apparatuur en een uitstekende zorg.

Ik ben geïnteresseerd in de nieuwe acties