Ooglaseren opent nieuwe
perspectieven

eye-surgery-mockup01-inner

Over Ons

Profiel EyeCare Ooglaseren
EyeCare Ooglaseren levert een complete set aan oogbehandelingen die van de hoogste klasse zijn. Wij zijn een organisatie die uiterst begaan is met haar patiënten.

EyeCare ooglaseren heeft duurzaam en maatschappelijk verantwoord bezig zijn hoog in het vaandel staan. Zo zullen wij geen behandelingen uitvoeren die onvoldoende veilig zijn en /of onnodige risico’s met zich meebrengen voor onze patiënten.

Wij streven er bovendien naar het beste te kunnen leveren dat in de markt aanwezig. Wij zijn dan ook voortdurend op zoek naar de laatste stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen.

Kwaliteit staat bij ons voorop. Dat uit zich bij ons in de aller veiligste ooglasermethoden, de beste laserapparatuur, een ultra moderne en uitstekend uitgeruste kliniek, goed opgeleide en getrainde medewerkers, ervaren, gecertificeerde en BIG-geregistreerde oogartsen.

Wij hanteren vaste all-inclusive prijzen (inclusief alle metingen en een compleet nazorg programma), onafhankelijk van de oogsterkte. Dus geen verrassingen!

EyeCare Ooglaseren biedt de beste kwaliteit / prijs verhouding.

Wij bieden de mogelijkheid uw investering geheel of gedeeltelijk terug te verdienen. Dit kan door mee te doen met ons commissieplan. Daarnaast heeft EyeCare Ooglaseren speciale afspraken gemaakt met een aantal zorgverzekeraars, hetgeen kan leiden tot interessante vergoedingen.