Ooglaseren opent nieuwe
perspectieven

eye-surgery-mockup01-inner

Ervaringen ooglaserbehandeling bij EyeCare Ooglaseren

Brandjes R. 29 jaar
Al dat gedoe met contactlenzen werd op een gegeven moment onverdraaglijk en de perfecte oplossing bleek te zijn een ooglasercorrectie. Door de aanbeveling van een vriend kwam ik terecht bij EyeCare Ooglaseren en heb een van de beste beslissingen uit mijn hele leven genomen. Vanaf de eerste afspraak, de operatie en tot zelfs aan de nazorg toe heb ik geen enkele klachten gehad. Iedereen van het personeel was uiterst vriendelijk en hulpvaardig. Helemaal top… Bedankt!

Sjaak 35 leraar
Als iemand die graag hardloopt en regelmatig zwemt, wilde ik bevrijd worden van bril en contactlenzen. Ik ben zeer tevreden met de resultaten. Men was allen heel erg betrokken van af het eerste begin en door de hele behandeling heen voelde ik me op mijn gemak.

Ik ben zo ontzettend blij met het eindresultaat. Het was zeer zeker een van de allerbeste dingen die ik me zelf heb gegund!

Loes Verschoor, verpleegkundige 
“Voor Epi-LASIK kon ik helemaal niets zien zonder een bril of lenzen. Na de oogcorrectie was het helemaal te gek… EyeCare en alle medewerkers hebben me zo goed op mijn gemak gesteld….. Bedankt dat ik weer kan zien! Jullie zijn fantastisch!!!”

Lena P. 29 jaar
Ik werd zo moe van mijn bril, mijn brilglazen werden altijd zo smerig en ik was hem altijd aan het verzetten. Dank zij EyeCare Ooglaseren heb ik niks meer te maken met een bril. Ik word ’s morgens wakker en kan er meteen uit. Geen gezoek naar mijn bril meer. EyeCare Ooglaseren hebben het te gek gedaan. Ze hebben me op mijn gemak gesteld en me optimaal begeleid. Al mijn vragen hebben ze beantwoord. Met een uiteindelijk zichtvermogen van 140% is een dank je wel waarschijnlijk onder de maat.
Hartstikke bedankt!

Dinie D. Grafisch vormgever 43 (100% gezichtsvermogen (20/20))
Ik heb een ooglaserbehandeling genomen omdat ik het zat was die brillen en contact lenzen te dragen. Ik was bang voor de behandelingsprocedure, totdat een vriendin van mij, die het ook heeft laten doen, mij vertelde hoe gemakkelijk het allemaal ging. En dat haar zicht beter is geworden vergeleken met haar bril. Na de ooglaserbehandeling is mijn zicht niet alleen beter geworden dan met bril, maar ook scherper en helderder. En mijn nachtzicht is zelfs veel beter geworden. Ik hoef geen contact lenzen meer in wanneer ik ga tennissen, wat heel erg lekker is. En mijn ogen worden niet meer wazig wanneer ik op de computer werk.

Dr. Gerda Lucassen, dierenarts 
“Na verschillende klinieken bezocht te hebben, kwam ik hier en was direct onder de indruk van de professionaliteit en vriendelijkheid van de ontvangende staf. Hetzelfde geldt voor de oogarts en de technische mensen van EyeCare. Al mijn vragen zijn adequaat beantwoord en ik voelde me nooit gehaast. EyeCare begeleidde me door mijn EPI-LASIK behandeling en ook daarna. Ik ben ontzettend blij en tevreden met de keuze van deze praktijk en mijn resultaten.”

Dr. Meerpaj Ganglu, hydroloog
” Nu ben ik voor het eerst in 30 jaar bevrijd van mijn bril. Ik zou willen dat ik dit tientallen jaren eerder gedaan had, maar het risico was toen nog niet op een acceptabel niveau zoals het sinds enige tijd wel is.”

Anneke B. 54 jaar 
Meer dan 40 jaar lang werd ik altijd wakker in een kamer gevuld met een wazig beeld. Ik kon zelfs mijn bril niet zien liggen op het nachtkastje en moest op de tast naar hem opzoek. Nu na een Epi-LASIK ooglasercorrectie is mijn leven veranderd. Ik wordt niet langer wakker zonder dat ik kan kijken, ik kan de klok aan de andere kant van de kamer zien en kan lezen zonder een bril of contactlenzen te dragen. Bedankt EyeCare dat ik nu scherp kan zien zonder een bril en lenzen!

Suzanne M. 36 jaar
Het is gewoon geweldig om wakker te worden en de kamer rond te kunnen kijken. Een gewone zonnebril te kunnen dragen, gaan sporten en te kunnen genieten van mijn huwelijk en huwelijksreis zonder de beperkingen van een bril zijn een zegen voor mij. En ik kan mij eigenlijk niet voorstellen waarom ik zo lang heb gewacht het te laten doen! Ik raad je aan het ook te doen. Ik heb EpiLASIK gehad. Het is een Gods geschenk om een normaal leven te kunnen leiden zonder de “gevangenis” van een bril of lenzen.

Mark G. 41 jaar.
Ik droeg bijna 30 jaar een bril. Mijn schoonbroer en mijn beste vriend ( zij kennen elkaar overigens niet) hebben beide Epi-LASIK gehad bij EyeCare Ooglaseren en beide zijn extreem blij met de resultaten. Gebaseerd op hun ervaring heb ik besloten naar EyeCare te komen voor een oogonderzoek. Ik kan niet genoeg goeie dingen over hun en mijn ervaring zeggen. Mijn oogoperatie en herstel periode waren pijnloos. Nu na een maand is mijn zicht geweldig 140% en 200%. Ik zie ernaar uit van de zomer naar het strand te gaan en me niet te hoeven rot  zoeken naar mijn vrouw en kinderen wanneer ik uit de zee kom.

Michiel Kopjes, natuurkundige 
“De ooglasercorrectie heeft de kwaliteit van mijn leven sterk verbeterd en me vrijheid gegeven me geen zorgen te hoeven maken over mijn ogen….beter zicht dan ik had met contactlenzen … en minder gedoe….”